BİZİMKENT KÜTÜPHANESİ | bizimkentdernek

Bir heves, bir nefes: kütüphane.

Bizimkent Derneği olarak bir kütüphane kurmaya karar verdik. Kütüphane kurmanın çok zor ve profesyonel bir iş olduğunun bilincindeyiz.

Başlangıçta dernek üyelerimizin yararlanacağı dernek lokalimizin içinde hizmet verecek olan kütüphanemizde; üyelerimizin, Bizimkentlilerin ve diğer vatandaşlarımızın bağışları ve ayrıca dernek imkanları ile temin edeceğimiz kitaplar yer alacaktır.

Belirli bir kitap sayısına ulaştıktan sonra kütüphanemizin sürekliliği, çalışma saatleri, kütüphane kuralları, üyelik şartları, hizmetlerin ücretli yada ücretsiz olması ve ödünç politikası, koleksiyon politikası (satın alma, bağış, değişim) gibi konular belirlenecektir.

Beylikdüzü Belediyesinin, dernek üyelerimizin, Bizimkent'lilerin ve halkımızın bağışladığı kitaplar ile kütüphanemizdeki kitap sayısı 8.852 adede ulaşmıştır. İlk hedefimiz en kısa zamanda 10.000 adet kitap sayısına ulaşmaktır.

Derneğimizin web sitesinde Kitap Oku menüsü altında Bizimkent Kütüphanesi sayfasında tüm kitaplar listelenmiştir. Ayrıca E-kütüphanemizde Gene Kitap Oku menüsü altında yer almaktadır. Kitap Oku’ yu tıkladığınızda e-kitaplara ulaşabilirsiniz.